Nu op RSO
In de Schijnwerper Muziekmagazine voor de oudere luisteraar
Home
  • Home
  • OOG voor Senioren TV zondag 13 november

OOG voor Senioren TV zondag 13 november

7 november 2016 Aankondiging


OOG voor Senioren TV komt dit keer uit onze eigen studio Buitenhof.  In deze volle uitzending aandacht voor “Ontzorgd Verhuizen” en erfrecht met advocaat mr. Luursema van Van Lelyveld Advocaten in Leek.

Manon Boneschansker praat als eerste met directeur Simone van der Veen en verhuisregisseur Lies Kroon van “Ontzorgd Verhuizen”. De dames leggen uit voor wie ” Ontzorgd Verhuizen” is en wat deze organisatie doet. Meer informatie vindt u op www.ontzorgdverhuizen.nl of bel met 050-2510020.

 

Ook een gesprek aan tafel over“Senioren en erfrecht”.  Hierover een gesprek met advocaat mr. E.J. Luursema van Van Lelyveld Advocaten te Leek.
Er komen allerlei onderwerpen aan bod in dit gesprek. Mr.  Luursema vertelt o.a. over het geven tijdens leven, het verschil tussen een notaris en een advocaat en wat te doen bij schulden van de overledene. Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie?  Kijk dan op www.vanlelyveldadvocaten.nl Zij zijn ook telefonisch bereikbaar en wel op 0594-514001.

 

In de Jukebox aandacht voor videoclips over nieuwsfeiten. U ziet o.a. Ben Kramer, Eddy Christiani en The Mama’s and the Papa’s. Natuurlijk ook in deze volle uitzending muziek van singer-songwriter Mirjam Zuiderveld en gitarist Pieter Nanuru.

 

OOG voor Senioren TV ziet u iedere 2e zondag van de maand om 11.00 en om 16.30 uur op OOG TV.

 

ovs-tv-nov-16

Mr. E.J. Luursema, Manon Boneschansker, Lies Kroon en Simone van der Veen