Nu op RSO
Easy Listening Het nachtprogramma van de RSO
Home

Onze medewerkers

BESTUUR

Manon Boneschansker
voorzitter
Frans von Hebel
penningmeester
Theo Laan

PRESENTATIE

Theo Laan
Presentatie
Ik ben Theo Laan. Geboren in 1969 in de stad Groningen. In het dagelijkse leven gewoon een drukke baan als bedrijfsadviseur, maar in mijn vrije tijd werk ik met plezier mee aan de programma’s van RSO Radio. Ik kom uit een muzikale familie en het entertainen zit mij een beetje in het bloed. Vanuit mijn huidige functie organiseer ik diverse evenementen, interview ik ondernemers en verzorg ik af en toe presentaties. RSO Radio is voor mij dan ook een mooie vrijetijdsbesteding waarbij ik de doelgroep 50 plus hoop te bereiken. Ik doe het met plezier en… hoop dat u luistert!
Hannah Tepper
Presentatie
Mijn naam is Hannah Tepper en ben radioprogrammamaker bij de RSO. Sinds 2008 ben ik verbonden aan de RSO en heb diverse programma’s gepresenteerd. Vanaf 2010 presenteer ik voornamelijk het programma In de Schijnwerper(IDS) Tevens ben ik de stem van de promo’s voor ons programma dat ik met veel plezier voor ons o zo leuke en sfeervolle programma inspreek. We hebben een fijn team van 4 personen waarmee het elke keer weer een feestje is om mee samen te werken. Muziek verbind kan ik u zeggen! Naast dit o zo leuke vrijwilligerswerk ben ik samen met mijn dochters heel druk met het opvangen van hondjes uit Griekenland en Roemenië, tot ze worden geadopteerd. Dat ik een goede conditie heb door het vele wandelen laat zich raden.. Verder begeleid ik als vrijwilliger op de dinsdagavonden mensen me t een verstandelijke beperking bij het zwemmen in het zwembad de Parrel. Eigenlijk is mijn bestaan gevuld met vooral hele fijne bezigheden waarvan de RSO toch een belangrijk onderdeel is.
Oeds Jan Koster
Programmamaker Anno 1900/In de Schijnwerper

Geboren in 1944, ben ik al vanaf jonge leeftijd erg bezig met muziek. De radio stond bijna altijd bij ons aan thuis en via AFN Bremerhaven, Radio Luxemburg, Radio London, Radio Northsea International en later Radio 3 en Radio 2, ben ik door de jaren heen op de hoogte gebleven van de muzikale ontwikkelingen. Hoewel, eerlijk gezegd ben ik wel een beetje blijven steken in de jaren 50 – 80 van de vorige eeuw…. Voor de Regionale Senioren Omroep produceer en presenteer ik (al dan niet samen met anderen) ‘Anno 1900’, waarin ik momenteel met een langdurige serie The Originals bezig ben.

Hilda Ekens
Presentatie

Ik mag graag met mensen omgaan. Niet voor niets heb ik na het onderwijs gekozen voor de zorg. De kinderen zijn groot, de vaste baan verleden tijd, dus nu is het tijd voor vrijwilligerswerk nl.: – Presenteren bij de RSO voor het programma Plankenkoorts – Gastvrouw zijn bij uitstapjes met ouderen uit een zorgcentrum. – Als zwembegeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze werkzaamheden doe ik nu al een aantal jaren. Deze ervaringen verrijken mijn leven en zorgen ervoor dat ik volop geniet van alles. Ben ik niet met bovenstaande bezig dan ben ik te vinden in de gezamenlijke buurt/groentetuin. Kortom, vervelen is er niet bij.

Christel Klein
Presentatie
Doordat mijn echtgenoot Erneste Arrendell actief is bij de RSO kwam ik met allemaal leuke mensen daar in contact. Toen RSO ging starten met digitale radio en ze nog mensen zochten om een programma te maken was ik meteen enthousiast. Samen met Johan en Tineke Zwart en natuurlijk Erneste maken we met veel plezier Bonbini.

REDACTIE

Gerben Vogel
Muziekredacteur Oog voor Senioren
Hallo, mijn naam is Gerben Vogel, geboren in 1962 op het Groningse platteland. Naast het weer en luchtvaart is ook muziek een van mijn hobby’s. Vanwege de muziek ben ik gevraagd om muziekredacteur bij RTV-RSO te worden en die functie vervul ik vanaf januari 2017.
Manon Boneschansker
Redactie

Mijn naam is Manon Boneschansker en ben sinds 1996 al als vrijwilliger betrokken bij de Regionale Senioren Omroep. Ik doe van alles.. van redactiewerk, floormanager, editing tot presenteren en camerawerk. Ik verzorg ook de contacten met de diverse sponsoren en ben verantwoordelijk voor alle social media. Sinds juli 2021 ben ik voorzitter van RTV RSO.

Frans Von Hebel
Redactie

In 1996 ging ik een cursus Presentatie en Techniek volgen bij de Radiogroep Groningen. Daarna heb ik me bezig gehouden met het verzorgen van radio-uitzendingen naar verpleeg- en ouderencentra in Groningen en Haren. Toen de Stichting Regionale Senioren Omroep ontstond, werd er een nieuw bestuur gevormd met mij als voorzitter. Sinds juli 2021 ben ik penningmeester. 

CAMERA/TECHNIEK

Ernesto Arrendell
Techniek
Mijn naam is Ernesto Arrendell en mijn roots liggen op Aruba. Sinds 2001 ben ik als vrijwilliger verbonden aan de RSO. Aanvankelijk ben ik gestart bij de RSO-radio en deed ik tijdens opnames de techniek. Later ben ik bij de TV groep gekomen. Hier doe ik ofwel het audio-technische deel danwel maak ik met mijn collega’s video-opnames. Het leuke is dan ik zo met allerlei mensen in contact kom. En ik hoor de nieuwtjes vanuit de eerste hand tijdens de opnames. Ik doe dit vrijwilligerswerk naast mijn eigen werk, ik ben namelijk percussionist en maak klankverhalen voor op scholen en in theaters. Muziek maken is mijn lust en mijn leven.
Jan Ekens
Camera/techniek
Als groot liefhebber van techniek, muziek, films en voetbal wachtte mij na mijn pensionering een nieuwe uitdaging bij de RSO als lid van de tv- en radiocrew. Dit werk doe ik, samen met mijn collega-vrijwilligers met veel enthousiasme.
Ben Striesenou
Techniek
Jaren geleden was ik al zeer geïnteresseerd in radio én radio maken. Toen las ik een advertentie van de RSO waarbij ze personeel zochten, ik reageerde, kwam langs en sindsdien zit ik bij de club. Ik doe de techniek van het programma Oog voor Senioren, en doe dat met veel plezier. Ook de eigen inbreng, zoals het zelf uitzoeken van de muziek, bevalt mij zeer. Daarnaast is ook de fijne groep mensen waar wij mee werken een pluspunt. In het dagelijks leven ben ik veel thuis waardoor er veel tijd is voor mijn hobby’s en interesses. Namelijk geschiedenis en muziek of een combinatie daarvan.

VISAGIE

Ellen von Hebel
Visagie
Mijn naam is Ellen von Hebel. Ik doe de visagie bij de RSO televisie. Ik poeder de gasten en de presentatoren en maak ze zo op dat ze hun natuurlijke uitstraling behouden. Met 50 jaar in de mode te hebben gezeten hoop ik dat ik een bijdrage lever aan de uitzending. Dit doe ik met veel plezier.