Nu op RSO
Nederlandse Noten muziek van Nederlandse bodem
Home

headset-on-mic-wallpapers_1920x1080

Muziekredacteur

Gerben Vogel

Hallo, mijn naam is Gerben Vogel, geboren in 1962 op het Groningse platteland. Naast het weer en luchtvaart is ook muziek een van mijn hobby’s. Vanwege de muziek ben ik gevraagd om muziekredacteur bij RTV-RSO

Meer info
Camera

TV Technicus

Kristian Ruiter

Mijn naam is Kristian Ruiter (21) en ik ben via mijn ouders bij de RSO gekomen. Zolang als ik mij kan herinneren ga ik al mee naar de radio- en tv-uitzendingen en heb ondertussen ook al aardig wat geleerd op dit gebied. Vroeger hielp ik met hand- en spandiensten en ondertussen doe ik van alles bij de tv.

Meer info
headset-on-mic-wallpapers_1920x1080

Redacteur, Technicus

Lisette Jansen

Zet als ze wakker is, als eerste de radio aan; muziek is haar koffie, haar Alfa, haar Omega. Kan zich een leven zónder, niet voorstellen. Is een fervent cosmetica fan, wat niet zo raar is, gezien een van haar professies: schoonheidsspecialiste. Voor de RSO schrijft ze teksten voor 'In de schijnwerper',

Meer info
headset-on-mic-wallpapers_1920x1080

Presentator, Redacteur

René Glade

“Na mijn eerste periode voor de RSO (1998 t/m 2005) waarin ik allerlei functies heb vervuld binnen zowel de radio- als TV-tak, heb ik me sinds 2010 in eerste instantie opgeworpen om de website van de RSO te beheren. Daarnaast ben ik sinds oktober 2016 weer bezig met radiopresentatie.

Meer info

ernesto-arrendell

Technicus

Ernesto Arrendell

Mijn naam is Ernesto Arrendell en mijn roots liggen op Aruba. Sinds 2001 ben ik als vrijwilliger verbonden aan de RSO. Hier doe ik ofwel het audio-technische deel danwel maak ik met mijn collega’s video-opnames.  

Meer info
tineke-zwart-cameravrouw-compressed

Cameravrouw

Tineke Zwart

Ik heb bijna 42 jaar bij de DUO gewerkt. Bij de RSO ben ik nu ongeveer 8 jaar cameravrouw. Dit doen we met een hele leuke groep mensen en hebben daar veel plezier in.  

Meer info
johan-zwart-cameraman-en-fotograaf

Cameraman, Fotograaf

Johan Zwart

Johan Zwart, geboren in de Zaanstreek en begin van de jaren 70 in Groningen terechtgekomen. In het dagelijks leven is hij fotograaf en al een jaar of tien met veel plezier cameraman bij de RSO.

Meer info
Theo Laan presentator,technicus en projectleider OVS radio en RSO 24-7

Programmamaker, Internetradio

Theo Laan

Ik ben Theo Laan. Geboren in 1969 in de stad Groningen. In het dagelijkse leven gewoon een drukke baan als bedrijfsadviseur, maar in mijn vrije tijd werk ik met plezier mee aan de programma’s van RSO Radio.  

Meer info

Ellen von Hebel, visagie

Visagiste

Ellen von Hebel

Mijn naam is Ellen von Hebel. Ik doe de visagie bij de RSO televisie. Ik poeder de gasten en de presentatoren en maak ze zo op dat ze hun natuurlijke uitstraling behouden. Met 50 jaar in de mode te hebben gezeten hoop ik dat ik een bijdrage lever aan de uitzending. Dit doe ik met veel plezier. &nbsp

Meer info
Jan Eekens, cameraman en licht

Cameraman

Jan Ekens

Als groot liefhebber van techniek, muziek, films en voetbal wachtte mij na mijn pensionering een nieuwe uitdaging bij de RSO als lid van de tv- en radiocrew. Dit werk doe ik, samen met mijn collega-vrijwilligers met veel enthousiasme. &nbsp

Meer info
Hilda Ekens

Presentatrice

Hilda Ekens

Ik ben Hilda Ekens en presenteer bij de RSO het programma 'Oog voor Senioren'. &nbsp

Meer info
Hannah Tepper, presentatrice

Presentatrice

Hannah Tepper

Mijn naam is Hannah Tepper en ben radioprogrammamaker bij de RSO. Sinds 2008 ben ik verbonden aan de RSO en heb diverse programma's gepresenteerd. Vanaf 2010 presenteer ik voornamelijk het programma In de Schijnwerper(IDS).

Meer info

Ben Striesenou

Technicus

Ben Striesenou

Jaren geleden was ik al zeer geïnteresseerd in radio én radio maken. Toen las ik een advertentie van de RSO waarbij ze personeel zochten, ik reageerde en sindsdien zit ik bij de club. Ik doe met veel plezier de techniek van het programma Oog voor Senioren.

Meer info
bert-ruiter-beeldregie

Technicus, Beeldregie

Bert Ruiter

Momenteel houd ik mij binnen de RSO bezig met bestuurlijk werk als lid van het stichtingsbestuur en als uitvoerende mag ik samen met de regisseur als schakeltechnicus én geluidstechnicus de beelden en de audiofragmenten bepalen welke worden uitgezonden.  

Meer info
IMG_2784b

Programmamaker

Theo Oorburg

Sinds 1990 ben ik werkzaam bij de Regionale Senioren Omroep. tegenwoordig maak ik alweer jarenlang met veel plezier het programma 'Oog Voor Senioren', een programma voor de 50+'er in Stad en Ommeland. Sinds een aantal jaren maak ik deel uit van het bestuur van de RSO. Die combinatie maakt het werken voor de RSO leuk!

Meer info
Oeds Jan Koster, programmamaker en presentator

Programmamaker en Presentator

Oeds Jan Koster

Voor de Regionale Senioren Omroep produceer en presenteer ik (al dan niet samen met anderen) 'In de Schijnwerper' en 'Anno 1900', waarin ik momenteel met een langdurige serie The Originals bezig ben. &nbsp

Meer info

IMG_2383b

Penningmeester, Presentator

Frans Kroon

Mijn naam is Frans Kroon (43) en ben actief voor de RSO sinds 2003. Ik doe de presentatie van het radio-programma "Oog voor Senioren" en van het gelijknamige maandelijkse tv-programma.

Meer info
Frans von Hebel

Voorzitter RSO, Regisseur

Frans von Hebel

In 1996 ging ik een cursus Presentatie en Techniek volgen bij de Radiogroep Groningen.  Daarna heb ik me bezig gehouden met het verzorgen van radio-uitzendingen naar verpleeg- en ouderencentra in Groningen en Haren. Toen de  Stichting Regionale Senioren Omroep ontstond, werd er een nieuw bestuur gevormd met mij als voorzitter.

Meer info
Manon Boneschansker

Presentatrice, Programmamaker

Manon Boneschansker

Mijn naam is Manon Boneschansker en ben sinds 1996 al als vrijwilliger betrokken bij de Regionale Senioren Omroep. Ik doe van alles.. van redactiewerk, floormanager, editing tot presenteren en camerawerk. Ik verzorg ook de contacten met de diverse sponsoren en ben verantwoordelijk voor alle social media.

Meer info