Nu op RSO
Een andere kijk op Klassiek Klassiek in de vroege ochtenduren
Home
  • Home
  • Laatste zondag van januari op RSO Radio en OOG Radio

Laatste zondag van januari op RSO Radio en OOG Radio

24 januari 2018 Aankondiging


Komende zondag, 28 januari 2018, kunt u tussen 11.00 uur en 14.00 uur het volgende verwachten in onze 3 gepresenteerde radioprogramma’s.

Tussen 11.00 uur en 12.00 uur hoort u aflevering 424 van ons programma In de Schijnwerper.
In de laatste aflevering van deze maand ontvangene we, traditiegetrouw,
een gast. De Groningse zangeres Davine heeft zich toegelegd op het zingen van Franse chansons. Bij ons vertelt ze hoe dat zo is gekomen èn laat ze haar muziekkeuze horen.

Davine

 

In ons muzikaal en informatief programma OVS Radio, uitgezonden tussen 12.00 uur en 13.00 uur, hoort u nieuws uit de Gezondheidszorg, de Ouderenbonden en de Regio, alsmede de Uitgaansagenda. Dit afgewisseld met gevarieerde muziek.

Het wordt in duo verband gepresenteerd door twee van de navolgende medewerkers: Hilda Ekens, Manon Boneschansker, Frans Kroon, Frans von Hebel, René Glade, Theo Laan en Theo Oorburg. Rene Glade verzorgt wekelijks de redactie van dit programma.

Het zondagse blokje wordt van 13.00 uur tot 14.00 uur afgesloten met Anno 1900, het Gouwe Ouwe programma van de RSO.

In de serie The Originals zijn we toe aan aflevering 321. Samensteller en presentator Oeds Jan Koster behandelt 3 titels
van liedjes die met de letter M beginnen en daarvan hoort u de hit, het origineel en een of meer covers. Die titels zijn My Way; My Way Of Life en My Wild Irish Rose.

one-way-road-sign-my-way-0011