Nu op RSO
Easy Listening Het nachtprogramma van de RSO
Home
  • Home
  • Deze week in het zondagse blokje RSO

Deze week in het zondagse blokje RSO

25 oktober 2016 Geen categorie


Komende zondag, 30 oktober 2016, kunt u tussen 11.00 uur en 14.00 uur het volgende verwachten in onze 3 gepresenteerde radioprogramma’s.

Tussen 11.00 uur en 12.00 uur hoort u aflevering 358 van ons programma In de Schijnwerper. In de laatste aflevering van de maand oktober ontvangen Hannah en Oeds Jan de Groninger fotograaf John Stoel. Aan de hand van een door hem ingestuurd lijstje met zijn favoriete muziek praten zij over zijn loopbaan als fotograaf en over de rol die muziek daarbij speelde. U hoort, onder meer, Thelonius Monk, Sarah Vaughan, Glenn Gould en Frank Sinatra.

img_3638

John Stoel, Hannah Tepper en Oeds Jan Koster

In ons muzikaal en informatief programma OVS Radio, uitgezonden tussen 12.00 uur en 13.00 uur, hoort u nieuws uit de Gezondheidszorg, de Ouderenbonden en de Regio, alsmede de Uitgaansagenda. Dit afgewisseld met gevariëerde muziek.

Het wordt in duoverband gepresenteerd door twee van de navolgende medewerkers: Hilda Ekens, Manon Boneschansker, Frans Kroon, Frans von Hebel, Theo Laan en Theo Oorburg.

Het zondagse blokje wordt van 13.00 uur tot 14.00 uur afgesloten met Anno 1900,  het Gouwe Ouwe programma van de RSO. In de serie The Originals zijn we toe aan aflevering 255. Samensteller en presentator Oeds Jan Koster laat u een zevental liedjes horen waarvan de titel met de letter L begint en u hoort de bekende versie, het Origineel en, in voorkomend geval, één of meer coverversies van Little Ship; Little Things; Liverpool Lou; Living In America; Living Next Door To Alice; Livin’ On Love en Living Together, Growing Together.

Gaat u lekker zitten en luister naar (fragmenten van) 15 tracks uit de periode 1961 – 2000.